Klubnyheder

Vi flytter tilbage til Fårevejle Hallen med verdens bedste sportsgulv

10. december 2019, 18.17

Kære alle medlemmer af FBTK,

Det er os en stor glæde at kunne præsentere verdens bedste sportsgulv i Fårevejle Hallen, når vi byder velkommen til en helt ny sæson d. 21. oktober 2019!

Vi måtte beklagevis udskyde den reelle sæsonstart i september, da nyheden om en vandskade på gulvet i Fårevejle Hallen tikkede ind blot få dage før sæsonstart. Kort tid efter vandskaden blev det oplyst, at et helt nyt gulv var forventet færdigt og klar til brug d, 21. oktober 2019. Vi var i klubben glade for, at gulvet blev lagt så relativt hurtigt, men vi mente ikke, at vi kunne tilbyde vores spillere at vente i yderligere 1½ måned på at spille badminton. Vi aftalte derfor med VHG (Vallekilde-Hørve Gymnastikforening), at benytte os af deres hal indtil skaden på gulvet i Fårevejle Hallen var udbedret. Vi har været glade for samarbejdet med VHG, og håber på at kunne fortsætte det i fremtiden! 

Lørdag d. 19. september 2019 blev båndet til det nye gulv i Fårevejle Hallen klippet, og gulvet blev dermed indviet for officiel ibrugtagelse.

Juniorerne bliver de første, som kommer til at spille på det nye gulv, når deres træning begynder d. 21. oktober 2019 kl. 16:30 - 18:00. Herefter følger seniorerne med de banetider som blev aftalt med klubben ved indskrivning i august. 60+ får mulighed for at tage det nye gulv i brug for første gang onsdag d. 23. oktober 2019 kl. 14:00 - 16:00. Herefter følger seniorerne med de banetider som blev aftalt ved indskrivning.

For seniorer: Vil du lære at få mere kraft i dine slag, og at bevæge dig hurtigere på en badmintonbane, så tilmeld dig TeknikBadminton! Første træningsdag er onsdag d. 23. oktober 2019. TeknikBadminton er et nyt tilbud for alle klubbens medlemmer hver onsdag kl. 18:30 - 19:30 i sæsonen fra oktober til december. Træningen er åben for alle klubbens medlemmer og koster kun 200 kr. På træningen undervises i greb, slagteknikker, benarbejde mm. Efter 3-måneders introforløb fra oktober til december, kan træning tilkøbes resten af sæsonen. Prisen aftales med træneren. 

For juniorer: Der tilbydes træning hver onsdag kl. 18:30 - 19:30 i sæsonen fra oktober til maj, Træningen er en del af kontigenet. Første onsdags-træning er d. 23. oktober 2019.

Vi glæder os til at se både gamle og nye medlemmer i FBTK, når vi d. 21. oktober 2019 byder velkommen til verdens bedste sportsgulv! Tak fordi I valgte FBTK!