Tennisafdelingen

Tennisafdelingen

Tennisafdelingen råder over 3 tennisbaner samt en slåmur – 2 rødgrusbaner og 1 kunstgræsbane. Efter træningen er der mulighed for at slappe af i klublokalet eller udendørs hvor der er opsat borde og bænke.

Der er bade- og omklædningsfaciliteter i Dragsholm Fritidscenter.

I klublokalet er der mulighed for at købe en øl, vand eller du kan lave dig en kop kaffe eller the. Du kan også deltage i de arrangementer der er i ugens løb.

Tennisudvalget

Udvalgsformand : Susanne Larsen

Menige deltagere i udvalget : Tom Wessel. Nye medlemmer modtages med åbne arme. Henvendelse til Tom eller Susanne

Tirsdagstennis

I maj måned starter vi tirsdagstennis for seniorer om formiddagen fra kl. 10.00 til 11.30.

Der er intet fast gebyr, men vi spiser frokost- såvidt muligt- den 1 tirsdag i måneden. Udgifterne fordeles mellem deltagerne så det vil være praktisk, at meddele om man ønsker at deltage i frokosten.

Makkere! der er frit spil, ønsker efterkommes, men vi bytter gerne makkere. Kom og deltag i disse hyggelige formiddage.

60+ Onsdag

Onsdag formiddag fra 10 til 12 spiller 60+erne

Onsdagstennis

Som medlem af FBTK har du, hver onsdag i sæsonen fra kl.17.30 til mørket sænker sig over banerne, mulighed for at deltage i tennishygge også kaldet onsdagstennis. På onsdagens aftener er det altid det sociale og hyggen der er i centrum.Der er altid kaffe på kanden og måske en bagt en kage. Så hvis du har lyst til at spille tennis sammen med en masse hyggelige mennesker og kan holde bolden i gang et stykke tid, så mød op onsdag kl.17.30.

Søndagstennis

Søndage mellem 10 og 12.

I år fungerer søndagstennis som en aftale mellem nogle spillere fra gang til gang. Vil du være med så mød op. Det fremgår af tennisbanebookningen om der er søndagstennis eller ej.